Mahjongclub Arnhem en Nijmegen

Nieuws

Coronavirus: Mahjongsoft.com

Vanwege het coronavirus zijn onze competitie- en recreatieavonden virtueel. Wij spelen nu via de site mahjongsoft.com. Op de recreatieavonden wordt ook Riichi gespeeld.

Rick wint het clubkampioenschap 2020

Na 2 ronden stonden Rick en Gerda gelijk met 8 tafelpunten. In de laatste ronde zaten ze aan 2 verschillende tafels maar hadden ze de oren open om te horen hoe de ander erbij stond. Het was aan de tafel van Rick erg spannend met kleine verschillen. Maar Rick wist uiteindelijk iedereen voorbij te gaan en de maximale score van 12 tafelpunten binnen te halen.

Clubkampioen van Nederland

Op 9 november 2019 heeft De Gouden Draak het eerste clubkampioenschap van Nederland gewonnen! Het kampioensteam werd gevormd door: Annet Toxopeus, Gerda Clobus, Meno Deij-van Rijswijk en Rick Schepers

Clubtoernooi

In februari 2020 spelen wij ons jaarlijkse clubtoernooi, de datum wordt nog bekend gemaakt 20 jaar jong, wij zijn jarig! De Gouden Draak bestaat in februari 2020 precies 20 jaar. Onze club werd in het jaar 2000 opgericht. Dat is het Chinese jaar van de draak en daarom hebben we onze club de naam “De Gouden Draak” gegeven.