Mahjongclub Arnhem en Nijmegen

Nieuws

Gouden draak winnaars bij Skôn spel toernooi 2022

Op zaterdag 8 oktober 2022 hebben een aantal leden meegedaan aan het Skôn Spel toernooi in Berghem. En met succes! Kijk op http://www.goudendraak.com/prestaties.

Gouden Draak organiseert NK voor clubteams

De Gouden Draak organiseert de 2e editie van het Nederlands Kampioenschap voor clubteams. De oorspronkelijke datum van dit toernooi was 12 maart, het toernooi is verzet naar 11 juni 2022. Dit doen wij in Elst, exact tussen Arnhem en Nijmegen in. Kijk op http://www.goudendraak.com/nederlands-clubkampioenschap-2022/ voor meer informatie over dit toernooi.

Coronavirus: Mahjongsoft.com

Vanwege het coronavirus zijn onze competitie- en recreatieavonden regelmatig virtueel. Wij spelen dan via de site mahjongsoft.com. Op de 3e vrijdag van de maand spelen we de Riichi variant.

Rick wint het clubkampioenschap 2020

Na 2 ronden stonden Rick en Gerda gelijk met 8 tafelpunten. In de laatste ronde zaten ze aan 2 verschillende tafels maar hadden ze de oren open om te horen hoe de ander erbij stond. Het was aan de tafel van Rick erg spannend met kleine verschillen. Maar Rick wist uiteindelijk iedereen voorbij te gaan en de maximale score van 12 tafelpunten binnen te halen.

Clubkampioen van Nederland

Op 9 november 2019 heeft De Gouden Draak het eerste clubkampioenschap van Nederland gewonnen! Het kampioensteam werd gevormd door: Annet Toxopeus, Gerda Clobus, Meno Deij-van Rijswijk en Rick Schepers